SANEPID



SANEPID przygotowanie dokumentacji


Przygotowanie dokumentacji do SANEPIDU to ważny element prawidłowego funkcjonowania wielu firm. Prowadzenie niektórych rodzajów działalności gospodarczej wymaga opracowania i prowadzenia dokumentacji, której wymaga instytucja zwana popularnie „Sanepidem” są to między innymi: 


- restauracje, jadłodajnie 


- stołówki szkolne, przedszkolne i zakładowe 


- pizzerie, kebaby, małe gastronomie 


- sklepy spożywcze, małe osiedlowe i duże hipermarkety 


- zakłady produkcyjne 

Jak przygotować dokumentację do SANEPIDU


Nasze biuro udzieli porad i opracuje:

1.Dokumentację (instrukcji, procedur, rejestrów) opartej na zasadach HACCP 

2. Dokumentację (instrukcji, procedur, rejestrów) opartej na zasadach Dobrych Praktyk Higienicznych

3. Dokumentację (instrukcji, procedur, rejestrów) opartej na zasadach Dobrych Praktyk Produkcyjnych

4. Pomoc we wdrożeniu systemu bezpieczeństwa żywności

6. Przeprowadzanie auditów wewnętrznych, konsultacje

7. Reprezentowanie przedstawicieli / właścicieli zakładu przed jednostkami urzędowymi

Służymy pomocą i zapraszamy - Biuro Rachunkowe "RACHUBA".